O bucată din tavanul Teatrului Piccadilly din Londra s-a prăbușit! Imediat a fost oprită o reprezentaţie a spectacolului ‘Death of a Salesman’ (‘Moartea unui comis voiajor’) de Arthur Miller.

Incidentul nu a rămas fără urmări: mai multe persoane acuzând câteva răni uşoare. Din acest motiv s-a decis evacuarea întregii săli, informează Reuters.

Poliţia londoneză a fost contactată cu puţin timp înainte de ora locală 20:00 şi s-a deplasat spre celebrul teatru din West End, unde actorul american Wendell Pierce interpreta rolul principal – Willy Loman – din această producţie teatrală realizată după piesa scrisă în 1949. ‘Toată lumea a fost scoasă din teatru. Câţiva oameni au suferit răni minore’, a declarat Poliţia londoneză.

Potrivit Brigăzii Pompierilor din Londra, 1.100 de persoane au fost evacuate după ce o secţiune de ghips s-a desprins din tavanul sălii de spectacole. ‘Nu am vrut să iasă chiar aşa’, a declarat actorul Wendell Pierce, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul TV ‘The Wire’ şi în lungmetrajul ‘Selma’ (2014), într-un mesaj video publicat pe Twitter şi în care se adresa iubitorilor de teatru. ‘Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru această evacuare în condiţii de siguranţă. Cerem scuze spectatorilor, dar ne bucurăm că nimeni nu a suferit răni grave’, a adăugat actorul american.