Larisa Iordache, proaspăt calificată la Jocurile Olimpice, a ajuns în spital!

Larisa Iordache a declarat că în momentul de față este internată în spital din cauza unei crize renale. Sportiva s-a confruntat cu problema respectivă chiar după ce a reușit să obțină calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmite Antena 3.

În acest context, unul dintre antrenorii acesteia transmite că a vizitat-o astăzi la spital. Astfel, potrivit celor spuse de Cristi Moldovan, există șanse ca sportiva să fie externată mâine.

Totuși, încă nu este categoric dacă aceasta va putea să concureze în finalele de individual compus sau în cele de la bârnă și sol unde este calificată.

Informațiile transmise de COSR

Conform informațiilor transmise de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), Larisa Iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obținut miercuri calificarea la Tokyo. Punctele obținute de sportivă au fost următoarele: 13.466 la bârnă, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri și 13.466 la paralele.

„Larisa Iordache și-a câștigat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 la Europenele de la Basel. Larisa, antrenată de Lăcrămioara și Cristian Moldovan, a terminat pe locul 4 competiția de calificare individuală, după trei rusoaice.

Ea a primit 13.466 la bârnă, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri și 13.466 la paralele. Va fi a doua ediție de Jocuri pentru Larisa dupa Londra 2012 unde a luat bronz cu echipa. Cât de lunga a fost această așteptare pentru Team Romania. Bine ai venit, Larisa!”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) pe Facebook.

Amintim că România mai are doi gimnaști calificați anterior la Jocurile Olimpice. Este vorba despre Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

Sursă foto: Dreamstime