Astfel, fiica lui Gheorghe Dincă a vândut domeniul de la Arad pe care organiza partide de vânătoare pentru afaceriștii Italieni și a părăsit România de urgență. Elementar este faptul că tranzacția a fost făcută în ultimele luni, în perioada în care Dincă a fost anchetat de DIICOT, scrie playtech.ro.

Se pare că în trecut, Daniela Dincă a avut o relație cu afaceristul italian Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a anului trecut. Acesta a pus-o administrator pe femeie pe un domeniu din Arad, unde mai mulți oameni de afaceri din Italia veneau la partide de vânătoare.

 

Cei care i-au cunoscut pe Giorgio Alberto și pe Daniela Dincă susțin că femeia se asigura că celor care vin pe acest domeniu nu le lipsește nimic și că le-ar fi adus și fete.

În urma acuzațiilor apărute după crimele de la Caracal, se pare că toată familia lui Dincă încearcă să scape de afacerile care au intrat în atenția procurorilor DIICOT, iar acesta pare să fie motivul pentru care Daniela Dincă a vândut domeniul de la Arad și a plecat din România.

 

Daniela Dincă a mai vândut și alte terenuri

 

Fiica lui Gheorghe Dincă nu este la prima vânzare de acest tip. Aceasta a mai vândut mai multe terenuri pe care le-a primit de la Giorgio Alberto, dar și un apartament, toate fiind situate în Arad.

Detaliile despre sumele pe care femeia le-ar fi primit în urma tranzacțiilor nu s-au aflat, însă se poate spune că aceasta s-a îmbogățit după ce tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Toată familia Dincă se pare că este certată cu legea. Fiul lui Gheorghe Dincă este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, după ce a lovit doi jurnaliști. El a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pe 20 decembrie 2019.