Noua campanie promoțională Unibet vine cu un premiu fabulos de 500.000 de RON, iar participarea este gratuită atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. Marele premiu poate ajunge la un câștigător sau poate fi împărțit, în funcție de câte persoane vor fi desemnate câștigătoare pe baza unui mecanism foarte simplu și transparent de participare la promoție. Fără tragere la sorți, pur și simplu ai acces la premiu (sau la o parte din premiu) dacă indici… greșit (!) verdictul 1×2 la fiecare meci din grupele CM 2022. 

Doar predicții 1×2, fără costuri, pentru șansa la un super premiu

Dacă, în mod convențional, pariurile câștigătoare sunt cele cu pronosticuri corecte, iată că acum ai nevoie să greșești toate predicțiile. Nu contează dacă te pricepi sau nu la fotbal, poți participa și, cu noroc, ai putea greși în serie toate pronosticurile. Dacă, în schimb, consideri că poți anticipa corect cum vor decurge meciurile din grupele CM 2022, pe lângă plasarea de pariuri online clasice cu mizele dorite (ai cote atractive și o mulțime de variante de joc în oferta de pariuri CM 2022 la Unibet), participă în mod gratuit la Campania Unibet Zero Right Qatar 2022 și greșește intenționat toate predicțiile! 

Trebuie subliniat faptul că participarea la campanie nu necesită fonduri. Mai mult decât atât, dacă vei completa pronosticurile pentru toate meciurile, ai din partea Unibet un Pariu de 22 RON, pe care îl vei putea utiliza numai cu funcția Creare Pariu. Pariul fără costuri va fi acordat pe data de 21 noiembrie 2022 și va fi valabil 7 zile de la creditare.

Cum intri în joc?

Pentru a greși intenționat și a avea șansa să câștigi, trebuie doar să intri în contul tău pe unibet.ro (sau să creezi unul acum) și să accesezi pagina dedicată campaniei promoționale CM 2022. Mecanismul este foarte simplu: creezi un cupon completat cu rezultate greșite, indicând incorect fiecare predicție 1×2. Spre exemplu, dacă vei considera că Anglia se va impune într-un meci, pariază pe victoria adversarilor sau pe scor egal. Dacă Anglia câștigă, rezultatul menționat de tine va fi unul greșit, deci… considerat câștigător. Pentru a cuceri premiul, trebuie să greșești toate predicțiile, adică pentru cele 48 de meciuri din grupele CM 2022.

Cei 500.000 RON se împart, dacă sunt mai mulți câștigători

Dacă ești singura persoană care greșește toate răspunsurile, ai garantat premiul de 500.000 RON. Altfel, vei împărți cei 500.000 RON cu ceilalți câștigători cu 0 răspunsuri corecte în etapa grupelor de la CM 2022. Pentru a te califica în concurs, este necesar să completezi predicțiile pentru toate meciurile din grupele Cupei Mondiale din Qatar. Vei primi și creditul de 22 RON pentru pariul fără costuri pe meciuri de la CM 2022. Termenul limită pentru a participa la competiție și pentru a completa cuponul este 20 noiembrie, ora 18.00, ora României. Regulamentul campaniei poate fi citit pe unibet.ro, tot acolo unde se face și înscrierea în promoție.

Ofertă de top la Unibet pentru CM Qatar 2022

Cea mai importantă competiție fotbalistică mondială va avea loc în Qatar și va începe pe data de 21 noiembrie 2022, urmând ca marea finală să aibă loc pe 18 decembrie. În premieră, la start vor lua parte 48 de echipe. Agenția de pariuri online Unibet a pregătit o mulțime de variante de pariere pe fiecare meci, putându-se paria de asemenea pe echipele ce vor ajunge în top la acest turneu final. Cotele foarte atractive antepost, pre-meci și live vin la pachet cu funcții utile pentru pasionații de pariuri, precum Cash Out, Combo Booster sau creșteri de profit live.

Parte a Kindred Group, unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online la nivel global, Unibet este prezentă pe piața de pariuri online și jocuri de cazino online din România pe baza unei licențe locale acordate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Astfel, jocul este mereu legal și sigur, iar Unibet oferă mereu extra-avantaje pentru pariori. 

Nu întâmplător, peste 15 milioane de clienți are în prezent Unibet la nivel mondial, în țările în care operează, iar România este una dintre piețele unde agenția se bucură de foarte mare popularitate. Pe meciurile de la CM 2022 și pe celelalte evenimente sportive ale momentului se poate paria atât de pe unibet.ro, cât și prin intermediul aplicației pentru mobil disponibile în variantă Android și IOS.