La scurt timp de la încheierea Cupei Mondiale din Qatar, cu finala absolut fantastică câștigată de Argentina în fața Franței, pasionații de fotbal vor putea urmări noi meciuri spectaculoase în cel mai tare campionat din Europa.

Programul etapei de Boxing Day:

 Luni, 26 decembrie

  • ora 14:30: Brentford – Tottenham
  • ora 17:00: Crystal Palace – Fulham
  • ora 17:00: Everton – Wolverhampton
  • ora 17:00: Leicester – Newcastle United
  • ora 17:00: Southampton – Brighton & Hove
  • ora 19:30: Aston Villa – Liverpool
  • ora 22:00: Arsenal – West Ham United

Marți, 27 decembrie

  • ora 19:30: Chelsea – Bournemouth
  • ora 22:00: Manchester United – Nottingham Forest

Miercuri, 28 decembrie

  • ora 22:00: Leeds – Manchester City

Top 3 meciuri de Boxing Day 2022 și ponturi pentru pariori

Dacă vrei să plasezi pariuri pe meciurile din Premier League , o poți face la Unibet, acolo unde te așteaptă cote excelente pre-meci și live, dar și funcții speciale, despre care vom vorbi mai jos.

Top 3 meciuri de urmărit în etapa de Boxing Day

Tottenham întâlnește formația care a învins-o pe Manchester City

Cu 29 de puncte, Tottenham este implicată în acest sezon în lupta pentru Big Four. Va juca în deplasare în această etapă, pe terenul echipei Brentford. Formația de pe locul 10 nu este un nume cu rezonanță în fotbal, dar are un moral excelent după ce a învins-o pe Manchester City în deplasare în precedenta etapă de Premier League.

Totuși, Tottenham nu a cedat în ultimele trei meciuri cu Brentford și are evoluții foarte bune în campionat. Cei de la Brantford au strălucit doar în acea partidă cu City, singura victorie din ultimele 5 jocuri.

Ambele formații sunt obișnuite să marcheze: Brentford a punctat în ultimele șapte meciuri, iar Tottenham în ultimele opt. Astfel, o selecție de luat în calcul la pariuri online se poate plasa la Unibet prin funcția Creare Pariu – Tottenham va câștiga și Ambele echipe vor marca, la o cotă de 3.65.

Liderul Arsenal, primul test după pauză

Cu 5 puncte avans față de următoarea clasată, liderul Arsenal pare de neoprit în cursa pentru titlul din Premier League. Acum, are parte de primul test după perioada de pauză determinată de CM 2022 din Qatar. Adversarul este West Ham, care a dezamăgit în actualul sezon și a ajuns pe locul 16 în clasament.

În precedentele 7 partide jucate pe teren propriu cu West Ham, Arsenal s-a impus de fiecare dată. În prezent, are o serie de 8 jocuri fără înfrângere. Pentru că atacul gazdelor este foarte eficient, un pont ce merită atenție este că Arsenal va marca în ambele reprize, cu cota 2.33 la Unibet.

Manchester City încă speră la titlu

După eșecul cu Brentford, Manchester City are mare nevoie de victorie în fața celor de la Leeds, locul 15 în campionat. Șansele la titlu încă există, dar diferența de 5 puncte față de Arsenal nu este deloc confortabilă.

Manchester City a câștigat ultimele 2 meciuri cu Leeds și a marcat de 11 ori în aceste două partide, fără să primească gol. Ne putem aștepta din nou la goluri, iar selecția peste 3.5 goluri are cota 2.04 la Unibet.

Multe beneficii pentru pariori la agenția Unibet

Utilizatorii Unibet pot beneficia acum de cote mărite pentru pariurile multiple. Cele cu minim 4 selecții vor activa creșteri de profit de 3%, iar procentul ajunge până la 50% pentru biletele cu 12 selecții. Sunt acceptate selecții din orice sport, iar cota minimă este de numai 1.25 prin intermediul Combo Booster Unibet pentru biletele multiple.

Noile actualizări ale funcției Creare Pariu permit adăugarea pe tichet a unor selecții din mai multe meciuri diferite. Noile tipuri de pariuri adăugate sunt următoarele:

  • Cote pe rezultatul la pauză
  • Cote pe Interval
  • Cote pe cartonașe privind jucătorii
  • Cote pe statistici privind jucătorii
  • Cote pe aspecte ce țin de statistica meciului
  • Cote pe aspecte ce țin de statistica unei anumite echipe

Surprize și pentru pasionații de jocuri de cazino

În Unibet Casino au fost adăugate noi sloturi de top de la EGT (Amusnet Interactive): Kamakura, Hot Deco, Fruit Time, Bulky Fruits, Cocktail Rush, Mighty Sparta și Tirol Fest – toate fiind conectate desigur și la celebrul Jackpot Cards EGT.

În plus, utilizatorii se pot distra și la Money Train 3 de la Relax Gaming, iar cel mai nou jackpot progresiv la păcănele online, Dream Drop, poate fi câștigat la toate jocurile cu pictograma aurie Dream Drop. Premiile pot ajunge până la 10.000.000 EUR.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.