„Am avut un an greu, în care am început reorganizarea judiciară pentru TCE Logistica, una dintre companiile din holdingul TCE”, spune Sorin Sofian, CEO. „Motivația depășirii cu success a acestei situații ne-a determinat să eficientizăm cât mai bine business-ul, astfel încât mai mulți indicatori legați de productivitate s-au îmbunătățit semnificativ. Anul 2010 a fost pentru noi mai bun decât 2009, în principal datorită reducerii costurilor legate de mașini și spații, care ne-au adus o stabilizare a cifrei de afaceri la nivelul de 19 milioane euro și revenirea pe profit operațional pozitiv”, mai spune Sofian.

Anul acesta, TCE Holding continuă să își mențină focusul pe creșterea productivității, astfel încât să poată încheie anul cu o cifră de afaceri mai mare cu 10-15 procente decât în 2010. „Mizăm pe creșteri datorate dezvoltării serviciilor internaționale, extensiv și intensiv. Privim chiar și piața internă cu mai mult optimism, mai ales pentru a doua jumătate a anului, și vom continua deschiderea de oficii poștale. În 2011, intenționăm să extindem proiectul și să introducem și o oferta de servicii financiare în cadrul acestora”, spune managerul.

Anul trecut, TCE Holding a lansta prima rețea națională de oficii poștale private, care a atins la finalul anului 2010 un număr de 80 puncte – locații proprii sau în parteneriat. De asemenea, serviciil de transport plicuri, colete și paleți au fost extinse la nivel internațional, către 30 de țări din Europa și spațiul CSI.