Conferința Mindchain – When Blockchain Meets AI va fi deschisă de Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc iar în cele peste 30 de paneluri vor explora interacțiunea dintre Blockchain si Ai peste 40 de speakeri internaționali invitați în România special pentru acest eveniment.

Organizatorii Minchain, Business Review în parteneriat cu Modex vor aduce în discuție cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain si AI la nivelul unui mix coomplex de inddustrii precum comerțul, sectorul financiar-bancar, sectorul imobiliarelor și al transportului, dar și în sectoare emergente pentru arta, divertismentul și mass-media. ”Motivul pentru care organizăm acest eveniment este acela de a-i reuni pe pasionații de blockchain din România, o comunitate destul de mare, dar încă divizată în acest moment, cu întâlniri sporadice și fără un eveniment major unde să poată afla și discuta despre exemplele extraordinare de utilizare a blockchain-ului în foarte multe sectoare de business. Ideea este că blockchain-ul nu are legătură doar cu crypto monedele, iar asocierea acestei tehnologie cu inteligența artificială este unul din subiectele cele mai discute acum de către specialiștii din întreaga lume”, spune George Darie, Project Managerul conferinței.

Mai multe detalii despre programul conferinței puteți afla aici și tot aici puteți achiziționa bilete pentru a participa la eveniment.