Creșterea a venit atât din segmentul tradițional de transport cât și din cele de depozitare, logistică și expediții. În plus, Dumagas Transport are o poziționare strategică în Craiova unde Ford tocmai a început producția de masă în România, compania fiind unul dintre principalii furnizori pentru acesta, atât pentru piesele și componentele de fabricație, cât și pentru produsele finite.

De curând, Dumagas Transport a luat decizia de a opera o majorare de capital social în valoare de aproximativ 9 milioane de lei, în special pentru a susține în continuare creșterea companiei. “Practic ne-am dublat volumul de business în ultimii doi ani, ceea ce nu a fost deloc ușor de realizat, iar acum investim din nou în România printr-o creștere de capital“, a spus Mihai Dugaesescu, fondator și acționar al companiei.

Dumagas Transport este a doua cea mai mare companie de transport și logistică din România cu acoperire națională si internațională, prezentă pe segmentul transporturilor de mărfuri generale şi specializate, de lichide, pulberi şi autoturisme.

Acționarii sunt Mihai și Aurelia Dugaesescu și Bancroft, un fond de investiții de tip private equity concentrat pe companii mijlocii din Europa de Est. EBRD și IFC se numără printre investitorii cheie in Bancroft.