“Am înregistrat în luna februarie, în cele 4 județe aflate în campanie, o creștere cu 400% față de vânzările din perioada similară a lui 2011. În acest context am realizat că în aceste vremuri nesigure din perspectivă economică, românii devin mai precauți și caută soluții pentru un viitor financiar decent”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO AEGON România.
AEGON Fii Sigur este disponibil în două variante, care pot fi personalizate conform nevoilor clientului:

1.    BASIC – se încheie pentru o durată minimă de 18 ani, cu o primă lunară de 90 lei şi o sumă asigurată în caz de deces din accident sau boală de 10.000 lei.
2.    PREMIUM – se încheie pentru o durată de minimum 15 ani, cu o primă lunară de 125 lei şi o sumă asigurată de 20.000 lei.

AEGON Fii Isteț reprezintă o soluție financiară flexibilă, care combină nevoia de protecție financiară cu câştigul potențial, corelat cu riscul investițional pe care clientul este dispus să şi-l asume. AEGON Fii Isteț oferă chiar în pachetul de bază protecție în caz de deces din accident sau boală. Astfel, în cazul decesului asiguratului, beneficiarul primeşte valoarea cea mai mare dintre suma asigurată şi valoarea contului. Polița mai poate oferi despăgubiri pentru cheltuielile medicale necesare spitalizării şi convalescenței, ca urmare a unui accident, la valoarea stabilită în contract.

AEGON Fii Isteț este disponibil în două variante, care pot fi personalizate conform nevoilor clientului:
1.    PREMIUM – se încheie pentru o durată de 20 de ani, cu o primă lunară de 125 lei şi o sumă asigurată în caz de deces din accident sau boală de 20.000 lei.
2.    EXTRA – se încheie pentru o durată de 20 de ani, cu o prima lunară de 500 de lei şi o sumă asigurată de 100.000 de lei.