Cine e Hueman Advertising?

Un parteneriat curajos și o mână de oameni talentați, au fost ingredientele necesare pentru a pune bazele unei agenții de succes – Hueman Advertising. Condusă de un Managing Partner, Angelica Adamcsik și un Creative Partner, Flavius Veliciu, echipa dornică să aducă la viață idei creative, a acceptat provocarea comunicării digitale.
Echipa agenției e mereu în creștere, căutând în permanență oameni talentați și creativi, dornici să se alăture proiectelor de impact pe care Hueman le creează.
Agenția nou formată a atras, inevitabil, oameni care împărtășesc același tip de narațiune- clienți și angajați deopotrivă. Activând ca agenție full service, în timp s-a specializat pe strategie și comunicare online.

Eveniment aniversar

După cinci ani, sunt mai mult de 40 de branduri despre care Hueman povestește lumii – #bestclientsever. Pe bună dreptate, cei mai buni clienți, pentru că aceștia au fost prezenți în număr copleșitor la evenimentul aniversar.

O petrecere cosmopolită și completă, cu tot tacâmul: de la atmosfera primitoare, galeria de prezentare a proiectelor până la un show-ul plin de suspans susținut de mentalistul Vlad Grigorescu, toată lumea a fost de acord: evenimentul a fost unul reușit.

Pe 7 iunie, agenția și-a deschis porțile în semn de recunoștință și celebrare a reușitelor de până acum. Evenimentul marchează de asemenea inaugurarea sediului din Timișoara, iar echipa este pregătită pentru brief-uri creative și provocări noi!