Adriana Bahmuţeanu reclamă un abuz la adresa iubitului său. Cântăreţul grec Nikos Papadopoulos ar fi fost luat pe sus de mascaţi în plină zi şi plasat cu forţa în carantină la Techirghiol, fără a i se oferi vreo explicaţie pentru această măsură. Artistul grec locuieşte de opt ani la Constanţa şi reclamă că oamenii legii au comis un abuz.

“A venit la București și mi-a lăsat mașina și a luat mașina lui în care avea alte lucruri de necesitate. Se duce la Constanța unde avea nevoie să-și facă piesele la studio, studioul fiind în casă. În câteva zile vin acești mascați cu două mașini, îl bagă într-o dubă de poliție cu gratii ca pe ultimul infractor, deși el este un om cinstit, e un artist de succes și plătește taxe statului român.

Niciunul dintre acei ofițeri, jandarmi, ce erau, nu vorbeau limba engleză – am încercat eu să comunic cu ei, dar nu voiau nici să comunice prin speaker, fără să atingă telefonul suspectului de COVID. Până la urmă am început să urlu”, a povestit Adriana Bahmuţeanu, joi seară, la emisiunea Sinteza Zilei.

Totul a fost doar o confuzie a oamenilor legii?

Vedeta mai spune că, cel mai probabil, totul s-a produs din cauza unei confuzii.

“Una din adrese era sigur domiciliul meu în București, cealaltă adresă fiind domiciliul lui. El trebuie să meargă o dată pe lună în Grecia pentru un tratament medical și el trece ambele adrese ca să nu aibă probleme cu poliția”, a mai precizat Bahmuţeanu.

“Persoana de la vamă m-a întrebat unde trebuie să ajung. Am răspuns că las mașina la o anumită adresă și mă duc acasă. I-am explicat de 5-7 ori că mașina nu e a mea și mă duc la o anumită adresă, iar apoi merg acasă la mine. Ea mi-a spus să scriu o singură adresă, așa că am scris adresa unde trebuia să las mașina”, a mai precizat şi Nikos Papadopoulos, potrivit antena3.ro.