La această categorie au concurat  FRANCISCO J. RIBERAS –  GESTAMP, ALEXANDROS DOUKAS – FOREVER, ADRIAN DUMITRESCU – QAZ FASHION RETAIL, MARIE HONDA – COS, LEE KOK SUN – GIC REAL ESTATE, INGOLF PLANER – ALU MENZIKEN, DANIEL BRAN – ACCORD, ALINA ȘANDRU – RES SOFTWARE, JURAJ ŠAŠTINSKÝ – PPF REAL ESTATE, TAKAYA SHIMADA – ROKI HOLDINGS CO.

Premiul I a fost câștigat de Adrian Dumitrescu, managing partner QAZ Fashion Retail. Trofeul i-a fost înmânat de Alexandru Petrescu, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (sursa foto)

Cel mai mare retailer de haine portughez pentru femei, Lanidor, a deschis anul trecut primul magazin în România, în centrul comercial Park Lake, din Bucureşti. Brandul a intrat pe piaţa locală sub formă de franciză, deţinută de către firma QAZ Fashion Retail, reprezentată prin Adrian Dumitrescu, managing partner.

„Am început acum 15 ani în mediul corporate, dar am decis să mă rup de această zonă şi să intru în antreprenoriat, într-un sector care nu avea legătură cu zona financiară în care activam. Am căutat să aduc pe piaţă un brand care este de 50 de ani în Portugalia şi este lider în ţara de baştină. Sper să aducem şi celelalte branduri ale grupului în România“, a declarat Dumitrescu în cadrul Galei Capital. Lanidor este prezent cu unităţi deschise în zece ţări din Uniunea Europeană, dar şi din afara continentului, România fiind cea de-a 11-a ţară în care brandul de modă este disponibil.

Premiul II i-a revenit Alinei Șandru, director local Res Software-

Pentru că, în vara anului trecut, compania RES, specializată în tehnologizarea spaţiilor de lucru digitale, a deschis un centru de Research & Development în Bucureşti. RES oferă soluţii de digital workspace pentru un număr de peste 2.500 de companii din întreaga lume.

Pe locul III s-a clasat Francisco J. Riberas, preşedinte şi CEO Gestamp-

Prin achiziţia MPO România, furnizor al Automobile Dacia, compania spaniolă Gestamp a intrat pe piaţa locală. Investiţia are drept scop producţia şi furnizarea de componente auto pentru uzinele Automobile Dacia şi Ford.