Este președintele Agricola Bacău din ianuarie 2009, iar, de  atunci, cifra de afaceri a crescut de la 413 milioane de lei la 677 milioane lei, în 2016.Totodată, din 2009 şi până astăzi, instituţia şi-a dublat vânzările de carne de pui şi salamuri crud-uscate. La ora actuală, Agricola este liderul pieţei de salamuri crud-uscate din România, iar anul trecut grupul a raportat o cifră totală de afaceri de 677 milioane de lei, cu 3% mai mare decât cea înregistrată anul precedent (657milioane de lei).

„Echipa pe care o coordonez a realizat lucruri impresionante, şi pentru acest lucru sunt aici. Avem o echipă competitivă care, de la criză până anul trecut, a dublat cifra de afaceri şi a epuizat toate resursele de creştere organică“, a declarat Grigore Horoi, cu ocazia ridicării premiului acordat de Capital.

„Anul trecut în septembrie am pus în funcțiune secția nouă de produse crud-uscate, fac precizarea că Agricola Bacău este lider de piață pe acest segment, cu o cotă de piață de peste 50%. Am făcut această investiție de 5,5 milioane de euro să putem face față cererii”, a mai spus președintele companiei.