Costul suplimentar va fi doar patru euro pe pasager. ”Le transmit companiilor low-cost, care au preferat până acum să transporte pasagerii dintr-o autogară, că după ce vor fi mutate cursele costul suplimentar pe care vor trebui să îl preia va fi de 4 euro, iar alte creşteri de preţuri sunt nejustificate”, a avertizat ministrul Transporturilor.
Ministrul a vizitat vineri lucrările la noul terminal de plecări internaţionale al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, care va dubla capacitatea Aeroportului. Noul terminal se estimează a fi finalizat în martie 2012.
Încă o amânare la Tarom

Referitor la aviația românească, Anca Boagiu a anunțat că licitaţia pentru pregătirea listării la BVB a unui pachet din acţiunile TAROM va fi refăcută pentru că singurul ofertant este neconform. Un singur consorţiu format din divizia de intermediere a Băncii Carpatica şi Swiss Capital a depus o ofertă pentru pregătirea listării a 20 de procente din acţiunile TAROM în cadrul procesului de privatizare. Compania sau consorţiul selectat vor trebui să pregătească, promoveze şi intermedieze oferta publică secundară de vânzare de acţiuni deţinute de Ministerul Transporturilor la TAROM.