Senatoarea AUR Diana Şoşoacă, unul dintre politicienii deveniţi celebri peste noapte odată cu ultimele alegeri parlamentare, a fost dată de gol pe Facebook.

Pe pagina sa de socializare, fostul deputat PSD Liviu Pleşoianu spune despre Şoşoacă că „această ipocrită se urcă pe orice val”. „Nu pricepi că zice azi exact pe DOS față de cum zicea ieri?”, îi mai întreabă el retoric pe cititorii săi.

Şoşoacă în 2019: Votaţi pentru copiii voştri cu USR PLUS

Într-o postare de joi seara, Liviu Pleşoianu arată cum, în mai 2019, Diana Şoşoacă îndemna pe toată lumea să voteze cu USR PLUS. „Votaţi pt copiii voştri”, se arată în mesajul de atunci al senatoarei, însoţit de o fotografie sugestivă.

Mesajul fostului deputat PSD la adresa Dianei Şoşoacă, dar şi a fanilor săi de pe Facebook care au o părere bună şi despre aceasta, este unul extrem de dur.

„Mă întreabă pe aici niște deștepți CU CRĂCI dacă “m-am dat cu USR-ul” pentru că o critic pe #ȘOȘO. Da, deștepților CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS “pentru copiii noștri”, nu eroina vieții…

Cât de NEDEȘTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ȘOȘO!?

…Hai, înjurături de la fanii lui Șoșo, ca să termin de curățat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ȘOȘO!”, a scris Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

În ultima perioadă, Pleşoianu a postat pe pagina sa de socializare mai multe imagini în care se vede cum, de-a lungul timpului, Diana Şoşoacă lăuda activitatea Laurei Codruţa Kovesi sau îl aprecia pe fostul prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Petrecere la restaurant, fără nicio normă de protecţie

Vineri, Diana Şoşoacă a fost implicată într-un alt scandal. Senatoarea AUR a participat vineri seara la o petrecere într-un restaurant şi a transmis live pe Facebook toată distracţia.

Cel puţin 15 persoane se observă pe filmarea senatoarei care nu respectă regulile impuse de pandemie şi cântă, dansează şi se iau în braţe, ca şi când COVID-19 n-ar fi existat vreodată. Nu este exclus ca filmarea Dianei Şoşoacă să fie acum probă pentru poliţişti care se pot autosesiza şi pot începe identificarea celor din imagini.

Senatoarea AUR s-a făcut remarcată prin convingerile ei împotriva sistemului şi a regulilor impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Sursa foto: INQUAM Photos, Eduard Vînătoru