Simona Halep, replică usturătoare la câteva zile de la mesajul lui Williams

Simona Halep i-a dat o replică usturătoare Serenei Williams. Acest lucru s-a întâmplat după ce americanca a declanșat o adevărată controversă pe Twitter.

Vă amintim că ea a postat mesajul „8 este o cifră mai bună”. Fosta sportivă făcea referire la numărul trofeelor sale de la Wimbledon, dacă nu ar fi pierdut în fața lui Halep în finala din 2019.

Româna a oferit replica pe care o așteptau de mult fanii săi. Halep a spus că cineva i-a sugerat că jucătoarele care fac remarci neplăcute sau insultătoare la adresa ei în aceste momentele delicate o fac, de fapt, din frustrare.

Frustrarea ar fi cauzată de faptul că au fost învinse de Simona Halep în trecut.

„Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, deoarece tribunalul a decis că sunt vinovată.

Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a afirmat Simona Halep, în cel mai recent interviu.

Halep se referea aici atât la Serena Williams, cât și la Jelena Jankovic.  Vă amintim că Serena Williams și Jelena Jankovic au lăsat să se înțeleagă că se consideră câștigătoarele meritorii ale turneelor de la Wimbledon 2019 și Indian Wells 2015.

Serena Williams
SURSA FOTO: Dreamstime

Românca anunță că este epuizată emoțional

Într-un interviu acordat publicației Front Office Sports, sportiva din Constanța susține că este dificil să se concentreze la antrenamente. În această perioadă dificilă ea se declară epuizată emoțional și susține că merge la sală mai mult pentru a se menține în formă deoarece îi este teamă să nu se accidenteze.

„E dificil să mă concentrez la tenis. Trebuie să rămân sănătoasă, e o chestiune de ordin mintal. Când ești epuizată emoțional, te poți răni fizic.

Încerc să mă protejez, așa că voi continua să merg la sală, pentru a rămâne în formă,” a declarat Simona Halep.

Serena Williams a avut și o a doua reacție care a dat de gândit fanilor ambelor tabere. Ea a apreciat, tot pe Twitter, o postare făcută de sportiva Nicole Gibbs, fost număr 68 WTA. Și Gibbs este una dintre fostele adversare ale Simonei Halep.

„Este o dezamăgire foarte mare când descoperi că jumătate dintre idolii tăi din sport au trișat. Este atât de frustrant și face sportul să arate urât.

Nu este o luptă corectă și te face să te întrebi câți dintre ei trec neobservați. Probabil mulți”, scria Nicole Gibbs în postarea apreciată și de Williams.