Aceasta a fost meseria lui Dani Oțil, înainte de a fi vedetă! A dezvăluit totul în direct

Matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit în direct despre locul de muncă pe care îl avea în tinerețe. Dani Oțil a dezvăluit că lucra în domeniul IT și era nevoit să curățe laptopurile colegelor sale de fiecare dată când mergea la muncă.

Din acest motiv, era surprins în fiecare zi de ce găsea pe tastaturi, conform celor spuse în ediția de vineri, 2 iulie, a emisiunii.

Dezvăluirea făcută de Dani Oțil

„Și acum se practică mâncatul pe tastatură la birou. Am fost și IT-ist când eram mai tânăr, Doamne, ce găseam pe tastaturi. Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil!

Găseam scame, agrafe de birou, așa era pe vremea aia, păr, cartofi prăjiți. Și le făceam câte un mărțisor fetelor, și anume, câte o punguță cu tot ce conțineau tastaturile respective”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii.

Anterior, a povestit ce i s-a întâmplat într-un weekened

Dani Oţil e un mare pasionat de raliuri şi nu ratează nicio ocazie să se dea cu maşinile de curse. În acest context, matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit ce i s-a întâmplat într-un weekened.

„Mă duc să mă dau cu maşina în acest wekend. Plec în această noapte deja. Ne vedem acolo, dragi telespectatori, facem şi o poză acolo. Stau la poze. E un peisaj fabulos acolo, muntele îţi oferă senzaţii speciale. Asta fac eu în weekendul asta”, a spus Dani Oţil în direct.

Sursa foto: Facebook