Dani Oţil e un mare pasionat de raliuri şi nu ratează nicio ocazie să se dea cu maşinile de curse. Asta se va întâmpla şi în acest weekend. Vedeta Antenei 1 a dezvăluit totul în direct la Super Neatza cu Rzzvan şi Dani. Va avea parte de o zi plină. Imediat după plecarea din emisiune pleacă la munte.

Weekend plin pentru Dani Oţil

Dani Oţil va avea parte de un nou weekend plin. Acesta se dă iar cu maşina de raliuri sâmbătă. Chiar vedeta s-a decis să spună totul. „Mă duc să mă dau cu maşina în acest wekend. Plec în această noapte deja. Ne vedem acolo, dragi telespectatori, facem şi o poză acolo. Stau la poze.

E un peisaj fabulos acolo, muntele îţi oferă senzaţii speciale. Asta fac eu în weekendul asta”, a spus Dani Oţil în direct. Şi weekendul trecut Dani Oţil a participat la o cursă de raliuri, iar la emisiunea de luni dimineaţă a povestit totul în direct şi a oferit şi imagini înregistrate în exclusivitate.

Dani Oţil, accident la raliuri

Dani Oţil a suferit un accident la raliuri chiar în urmă cu o lună. Totul s-a întâmplat la Campionatul Naţional de Super Rally.

Totul s-a petrecut în timpul Raliului Mangaliei, unde a participat şi Dani, binecunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile cu motor. Prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally a avut loc pe străzile din Mangalia, iar traseul din oraş nu i-a purtat noroc vedetei tv.

Dani Oţil a scris pe pagina sa de socializare că a reuşit să facă un accident în timpul raliului de pe străzile Mangaliei, cu toate că nu circula cu viteză mare. Nu a fost nevoie de spitalizare, pentru că Dani spune că a continuat concursul, însă a avut ghinion şi s-a stricat apoi altceva la maşină.

„Rămâne în cartea mea cu două reci şi una caldă:

Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți.

Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva…

Caldă e că ne-am întors la curse în oraș şi am vazut fețe fără mască după un an”, a fost mesajul postat sâmbătă de Dani Oţil pe pagina sa de pe o reţea de socializare.