Astrologul Cristina Demetrescu susține că de vină ar fi planeta Marte, care revine odată la doi ani într-un punct al zodiacului, iar acest lucru s-a întâmplat chiar în perioada verii. Totodată, ea a mai precizat că odată cu apariția Soarelui a fost generată mai multă incandescență.

Aceasta susține că odată ce planeta Marte a intrat pe un semn de pământ, acela a fost și momentul în care lucrurile au început să o ia razna din punct de vedere al vegetației, începând astfel incendiile.

„Marte este o planetă de foc care revine o dată la doi ani într-un punct la zodiacului care anul acesta s-a întâmplat exact pe perioada verii, pentru că nu e obligatoriu să se întâmple aşa.

Şi atunci când a apărut şi Soarele, au generat mai multă incandescenţă. Marte în Leu traversează cam o lună şi jumătate, deci a intrat cam pe la jumătatea lunii iunie şi am mai scăpa de el pe 29 iulie.

După care, planeta Marte intrând pe un semn de pământ, vegetaţia, lucrurile au început să o ia razna pe parte de focuri”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, luni, la Antena 3.

Anul 2021, anul apocalipsei?

Totodată, astrologul a amintit de faptul că își menține ideea potrivit căreia anul 2021 a fost și va fi unul atipic cu fenomene neprevăzute. Ea a mai adăugat că fiecare fenomen este un semn fix, iar pe lângă încălzirea globală, sunt și alți factori pe care trebuie să îi observăm.

„Ideea este că de la bun început şi de ceva vreme am spus că anul acesta este unul cu fenomene imprevizibile, colective, care au legătură cu o serie de lucruri care sunt anormale şi atipice.

Iar în această perioadă, de semne fixe, lucrurile acestea nu au făcut decât să se intensifice puţin. Asta înseamnă că este un an atipic. Este adevărat că este anul care înseamnă pentru noi un bobârnac, în aşa fel încât trebuie să facem un pas înainte mai grăbit, în ceea ce priveşte acest fenomen global al încălzirii globale, dar pe de altă parte el trebuie privit ca un an atipic”, a mai spus aceasta.

Ea a mai precizat că oamenii nu trebuie să intre în panică și să se gândească la apocalipsă sau tot ce este mai rău. Astrologul subliniază faptul că rolul anului 2021 a fost acela de a speria populația astfel încât oamenii să ia măsuri rapide și să conștientizeze că dacă Planeta nu va fi bine, nici viața lor nu va fi.

”Ideea este că această caniculă a venit de la energii multe de foc conjugate cu tot ce ţine de planul colectiv, motiv pentru care au mai existat în mai multe zone ale globului, însă nu este neapărat acel sentiment de panică pe care eu îl aud de foarte multe ori la televizor, că vine apocalipsa şi va fi din ce în ce mai rău.

Anul acesta este tot ce ne trebuia să ne sperie, în aşa fel încât să se ia măsuri mult mai rapide şi mai conştiente că dacă nu facem ceva pentru Planeta asta nu e bine. A fost anul Bau-Bau cum s-ar spune”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.