Actualul şef executiv al celei mai mari companii din domeniu, Radu Mustăţea, a decis să se retragă. Conducerea directoratului companiei va fi preluată de către Alexander Adamescu, fiul miliardarului Dan Grigore Adamescu, locul 3 în top 300 Capital şi acţionar majoritar al Unirea Shopping Center, România Liberă sau Astra Asigurări.  
La baza retragerii lui Mustăţea stau expirarea mandatului de management (cinci ani) şi dorinta de a se lansa în antreprenoriat.

"Mulţumesc echipei Astra Asigurări pentru sprijinul şi încrederea acordată în toţi aceşti ani dificili şi frumoşi. Consider că este cel mai potrivit moment pentru a mă implica în proiecte personale, pe care le am în vedere de ceva vreme şi care solicită efortul meu 100%", a declarat Mustăţea.

Radu Mustăţea a fost preşedintele directoratului Astra Asigurari din anul 2006. A reuşit performanţa nemaîntâlnită în industria de profil din România, de a conduce compania în fotoliul de lider, în pofida înăspririi condiţiilor economice, reuşind astfel să schimbe recesiunea în oportunitate.

Cu o diplomă în fizică la Universitatea din Bucureşti, Radu Mustăţea şi-a început cariera în industria asigurărilor la compania Ardaf unde a fost avansat rapid ca şef al filialei din Bucureşti.

După ce a părăsit Ardaf, Radu Mustăţea s-a alăturat echipei de management a companiei AGI România pe care a şi condus-o din 2002, ca director general.