Dezvoltatorul imobiliar Adama Holding, controlat de fondul american de investiţii Tiger Global Management şi de austriecii de la Immoeast, a anunţat că prima fază a proiectului Evocasa Armonia din Titan a fost vândută în proporţie de 65%, blocul cu 131 de apartamente fiind finalizat în această lună.

Proiectul, localizat pe strada Liviu Rebreanu, este format din trei blocuri de câte 13 etaje care cuprind apartamente cu una, două, trei camere şi penthouse-uri.

Suprafeţele construite ale locuinţelor încep de la 60 mp ce includ un balcon de 4 mp, pentru o garsonieră, 70 mp ce includ un balcon închis de  5,2 mp pentru un apartament de două camere şi ajung la 149 mp (inclusiv terasa de 38 mp)  pentru penthouse. Preţurile pentru un apartament cu două camere încep de la 73.479 euro, fără TVA.

Adama a mai anunţat că al doilea bloc va fi finalizat în luna mai a acestui an şi că primele două faze ale proiectului au necesitat o investiţie totală de circa 30 mil. euro.

Evocasa Armonia este al cincilea proiect din Titan al Adama. Compania a finalizat Edenia, a finalizat şi vândut integral Swiss Cottage şi Titanium, şi are în stadii avansate de construcţie Evocasa Optima şi Evocasa Armonia.