Edenia Titan cuprinde şase clădiri rezidenţiale. Prima parte a complexului, finalizată în 2009 şi formată din două clădiri cu 226 de apartamente a fost vândută în întregime. Alte 126 de apartamente cu una, două şi trei camere, vor fi construite în faza a doua a proiectului, în perioada octombrie 2012 – toamna anului 2013.

Prima fază a proiectului Evocasa Optima este formată din 83 de apartamente finalizate în 2010, care până în momentul de faţă au fost vândute în proporţie de 82%. În prezent se lucrează la etapa a doua a proiectului care va cuprinde 84 de apartamente cu două şi trei camere.

Adama are o prezenţă semnificativă în zona Titan, cu cinci proiecte finalizate şi vândute în proporţie de 80%, plus construcţia celor două faze aflată în desfăşurare.

„Am început deja să integrăm experienţa şi cunoştintele de piaţă ale managementului local în grupul Immofinanz şi să realizăm conexiunile. Demararea celei de-a doua faze de construcţie pentru două proiecte importante este cu siguranţă un semn bun, mai ales în contextul actual al unei pieţe extrem de competitive“, a declarat Daniel Riedl, COO al grupului Immofinanz.

Austriecii au achiziţionat pachetul integral de acţiuni al Adama în noiembrie anul trecut pentru 42 mil. euro. Grupul deţinea deja un pachet de circa 30% din acţiunile Adama încă din 2007. Dezvoltatorul a finalizat până acum circa 1.500 de apartamente de la înfiinţarea sa în 2005. Compania are un portofoliu de dezvoltare cu o suprafaţă totală de peste 1,3 milioane de metri pătraţi, care vor permite realizarea a peste 40 de proiecte rezidenţiale noi.