De astazi, poti gasi pe CharityGift.ro colectia de CD-uri „A time to remember” ce contine hiturile anului in care s-au nascut cei dragi tie, incepand cu anul 1940 si pana in anul 1990. Un procent de 10 la suta din pretul acestor CD-uri este donat catre Fundatia Sfanta Irina pentru bolnavii incurabili.

„Cd-urile contin cele  mai frumoase melodii ale anului in care te-ai nascut, 20 de hituri, in interpretari originale. Pe acelasi CD ii poti gasi pe Frank Sinatra, Louis Amstrong, Duke Ellington  si Dizzy Gillespie, cum ar fi cel din anul 1948 sau Simon & Garfunkel, Bob Dylan si Elvis Presley pe cel din 1966.  Si ca imaginea anului in care ai venit pe lume sa fie completa, alaturi de CD se afla o felicitare care mentioneaza cele mai importante evenimente care l-au marcat” spune Irina Barla, managing partner Barla Roots Company, importatorul  colectiei „A time to remember”.

„Am ales sa donam 10 la suta in folosul Fundatiei Sfanta Irina pentru a fi alaturi de cei care incearca sa amelioreze suferintele bolnavilor incurabili. Apreciem initiativa Charity Gift si dorim sa le fim alaturi si in alte proiecte”, a adaugat Irina Barla.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale. CharityGift.ro functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor  care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Prin achizitia facuta, cumparatorul alege la randul sau cauza careia doreste sa-i revina acea suma.

Barla Roots Company este reprezentantul exclusiv in Romania pentru Whittard of Chelsea si Arabesque din UK.