Acestea s-au tranzacţionat anterior pe piaţa reglementată a SIBEX, compania fiind una dintre cele care îşi fac trecerea pe piaţa BVB ca urmare a fuziunii dintre SIBEX şi Bursa de Valori Bucureşti.

La eveniment vor participa Ludwik Sobolewski, CEO al BVB şi Oliviu Niculescu, director general Romradiatoare Braşov.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul companiei, media anuală a cifrei de afaceri pe ultimii 4 ani a fost de 3,3 milioane euro. Romradiatoare are 200 de angajaţi şi o suprafaţă totală de producţie de 17,343 metri pătraţi.

Anul trecut, compania a obţinut un profit net de 264.942 lei, în scădere cu 83,5% comparativ cu 2015.

Fuziunea dintre Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi Sibex ar trebui să se întâmple în următoarele săptămâni, acum aşteptându-se ultimele decizii ale Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a declarat Ludwik Sobolewski, CEO al Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Fuziunea ar trebui să se întâmple în următoarele săptămâni. Acum aşteptăm ultimele decizii ale ASF", a spus Sobolewski.

El a mai spus că piaţa de capital românească a fost subevaluată mulţi ani, iar acum are şanse să fie upgradată.

"Piaţa de capital din România a fost mulţi ani subevaluată. A fost de asemenea clasificată ca o piaţă de frontieră care are acum şanse să fie upgradată. Începe să se vadă o schimbare. Anul trecut am pus fost puşi pe watchlist pentru a deveni o piaţă emergentă, aşadar vedem un interes mai bun a investitorilor locali şi internaţionali. Situaţia din România este specifică într-un sens foarte bun", a mai arătat CEO-ul BVB.

Pe data de 31 mai Bursa de Valori Bucureşti a anunţat că îşi majorează capitalul social cu 3,7 milioane lei în vederea fuziunii cu SIBEX – Sibiu Stock Exchange.

"Consiliul de Administraţie al Societăţii Bursa de Valori Bucureşti, reunit în şedinţa din data de 30 mai 2017, a stabilit valoarea finală a majorării de capital social al societăţii, astfel cum aceasta rezultă în urma implementării operaţiunilor prevăzute în Proiectul de Fuziune dintre Bursa de Valori Bucureşti şi SIBEX – Sibiu Stock Exchange şi aprobate prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Societăţii", se arată într-un document publicat pe propria pagină de Internet.

BVB emite un număr total de 375.048 acţiuni noi, cu o valoare nominală individuală de 10 lei, care sunt atribuite acţionarilor SIBEX.

'Capitalul social al BVB se majorează de la valoarea de 76.741.980 lei, împărţit în 7.674.198 acţiuni, cu o valoare nominală de 10 lei, la valoarea de 80.492.460 lei, împărţit în 8.049.246 acţiuni, cu o valoare nominală de 10 lei'