Texas Mile este o competiţie care a luat naştere în luna octombrie a anului 2003.  Concurenţi din SUA, Canada şi Mexic vin la acest concurs pentru a-şi testa limitele, atât pe ale lor, cât şi pe ale automobilului pe care îl conduc.
Aceştia trebuie să atingă viteza maximă într-o milă (1,6 km) şi să oprească autombilul într-o milă şi jumătate.
Şoferul unui Lamborghini Gallardo Superleggera Twin Turbo, modificat de americanii de la Underground Racing a reuşit să ajungă la viteza maximă, însă când a venit momentul să oprească maşina, acesta nu a mai reuşit.
Maşina s-a rostogolit de câteva ori în aer înainte să lovească solul, fiind distrusă în totalitate. Motivele sunt încă nescunoscute, însa se pare ca vântul foarte puternic a fost una dintre cauzele acestui accident.
Şoferul a scăpat nevătămat.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/yS1NU6xjTSY?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/yS1NU6xjTSY?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
SURSA: Autoevolution