AAA New Kopel a anunţat că se va extinde în alte patru oraşe din tară, Iaşi, Constanţa, Bacău şi Suceava, printr-un parteneriat încheiat cu grupul Romil.

Acesta este dealer autorizat autohton Fiat şi Iveco, dar şi sublicenţiat SIXT Rent a Car.

Prin noua franciză, AAA New Kopel îşi va dezvolta mai mult prezenţa pe piaţa maşinilor uzate, în afara Bucureştiului.

În februarie, anul acesta, SIXT New Kopel şi AAA AUTO Group au decis să îşi unească forţele pe piaţa maşinilor uzate autohtone. Noua companie comercializează deja maşini uzate în România sub numele de AAA New KopelConform noului contract, SIXT New Kopel deţine pachetul majoritar de 95% în timp ce AAA AUTO Group, restul de 5%, cu opţiunea de majorare a capitalului de pana la 49%.

SIXT New Kopel a intrat pe piaţa locală în 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operaţional în România. Compania este prezentă în oraşe precum: Bucureşti, Iaşi, Bacău, Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu şi Braşov.

Divizia de leasing operaţional a SIXT New Kopel a încheiat anul 2008 cu contracte totale în valoare totală de peste 80 de milioane de euro. Potrivit evoluţiei pieţei românesti de leasing operational, SIXT NEW KOPEL estimează că, în 2009, va avea cel puţin o evoluţie similară.

SURSA: AAA New Kopel