Imnul corporatiştilor intitulat Cor poratist din 2019 tocmai a fost lansat astăzi, 21 ianuarie. Clipul rezumă gândurile, speranţele şi temerile tuturor celor care au un serviciu într-o companie mare. Îl recunoşti imediat după versuri precum „Bea ceva şi pentru mine, că mă bag într-un Excel” sau „Pe munca noastră alţii-s premiaţi”. Te regăseşti, chiar dacă nu vrei să te audă colegii sau, mai rău, vreun şef.

Lansat în cea mai deprimantă zi a anului, Cor poratist este imnul pe care mulţi îl cântă în gând. Clipul pune în aplicare una dintre cele mai adânci dorinţe ale oamenilor muncii moderne. În aproape două minute, el rezumă viaţa profesională a prea multora dintre români.

Cor poratist este o producţie integrală Rhazola. Mai exact, Rhazola este responsabil pentru instrumental, versuri, voce, scenariu şi mix. Clipul a fost regizat de Andy Popescu. Rhazola este, în primul rând, un producător care are ca semnături viorile şi pianul. Una dintre cele mai recente producţii a lui Rhazola este instrumentalului piesei „Cicatrici” a lui DOC. El îmbrăţişează şi cariera de MC, iar ca artist, Rhazola a mai lansat piese precum „Unul lângă altul” sau „Şi îngerii dorm”.

„A mai trecut un an/În care s-a muncit pe rupte/Vorbim de cifre/Vedem la bonus cât de multe… este începutul clipului corporatistilor – Cor poratist – care a început să fie căutat, încă de la primele ore, de mii de angajați. De altfel, proiectul era anunțat încă de acum câteva zile de Rhazola, care spunea pe pagina sa de Facebook: „compun muzica, dar in timpul liber sunt…Cor poratist. De luni. La 8 dimineata”. 

Link piesă: https://youtu.be/72wc89LnMbI

Link embed: https://www.youtube.com/embed/72wc89LnMbI

Link canal:https://www.youtube.com/channel/UCKgTpwKWk3yJk48pi4pqEVA/featured

Facebook: https://www.facebook.com/Rhazola/

Instagram: https://www.instagram.com/rhazola/