Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu? Impresarul artistului face noi declarații

Impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a vorbit la Antena Stars despre starea de sănătate a artistului. Acesta a fost deja externat din spital, dar starea de sănătate a acestuia nu este prea bună nici acum.

”Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță”, a spus impresarul lui Benone Sinulescu.

Impresarul spune că artistul ar avea nevoie de mai multe îngrijiri de specialitate având în vedere că situația acestuia a fost una destul de critică.

„Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun. El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări”, susține impresarul lui Benone Sinulescu pentru Antena Stars.

Nu a avut acces la îngrijire medicală de specialitate

Acesta mai spune că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să degenereze în urmă cu un an și jumătate, subliniind că existau anumite semne care arătau că acesta are nevoie de consultul unui specialist și de o îngrijire medicală de specialitate.

”Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală”, explica Ionuț Pavel pentru România TV