Ce s-a întămplat cu Benone Sinulescu? Această întrebare s-a aflat pe buzele tuturor în ultimele zile, mai ales după ce artistul a fost descoperit inconștient în propria casă. El a fost dus de urgență la spital iar medicii au început de urgență să-i facă analizele.

În cele din urmă, Benone Sinulescu a fost externat din Spitalul Județean Arad. A stat două săptămânipe patul de spital. Potrivit datelor apărute în presă, pe tot parcursul internării îndrăgitului solist a fost conștient și cooperant.

O stare de panică s-a creat în jurul lui Benone Sinulescu pe data 10 iulie. A fost momentul când el a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Ulterior, a fost supus mai multor seturi de analize medicale.

În prima fază, familia l-a internat într-un centru de îngrijiri paleative. Apoi, s-a decis internarea acestuia la secția UPU a Spitalului Județean Arad. Potrivit impresarului său, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu ar fi început să se deterioreze în urmă cu un an. Pandemia de COVID i-a blocat însă accesul la medicul specialist. Din acest motiv, situaţia lui s-a agravat.

Profesorul Anton Hadăr, detalii importante

Profesorul Anton Hadăr, bun prieten al lui benone Sinulescu, a declarat, la România TV, că soţia lui ar fi dorit să-l mai ţină internat.

„Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici daca s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului„, a declarat Anton Hadăr.

Cu câteva zile în urmă, profesorul Hadăr spunea că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu cunoaște o evoluţie pozitivă.