În cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a vorbit despre starea de sănătate a acestuia, dar și despre modul în care evenimentele s-au desfășurat în ultimele zile.

Potrivit acestuia, Benone Sinulescu se află în prezent la spital, în stare stabilă, însă încă sub incidența unui pericol de moarte. Medicii i-au efectuat deja un RMN pentru a-l pregăti de operație, însă soția sa, Elena Sinulescu nu ar fi încă de acord să semneze transferul la spitalul Timișoara, lucru care i-ar putea salva viața.

În acest context, mai mulți artiști inclusiv fostul impresar al cântărețului au comentat acest subiect. De menționat este faptul că, prima persoană care a declarat că familia nu a pus accent pe starea de sănătatea lui Benone Sinulescu a fost fostul impresar al acestuia, Ionuț Pavel.

În același timp el a fost cel care a anunțat că marele cânțăreț se află în stare destul de gravă, internat într-o clinică paliativă. În ceea ce privește atitudinea soției artistului, fostul impresar susține că unele caractere nu se pot schimba.

„Doamna Leni este destul de încercată zilele astea. Ideea e că nu poate nu este dânsa cel mai volubil om, dar există și caractere pe care nu poți să le schimbi în modul ăsta”, a spus fostul impresar la Antena 1.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu 

Totodată, el a vorbit și despre modul în care Benone Sinulescu este îngrijit la spital, de medicii specialiști.

„O echipă mutidisciplinară de la spital care se ocupă de Nea Beni are în fruncet un medic cardiolog de excepție. Este cel mai bun cardiolog din nord vestul țării (…). I-au făcut un RMN elaborat cu substanță de contrast pentru că medicii trebuie să știe cum abordează toată operația asta.

Maestrul este în spital, este bine acum și nu vreau să mai pun multă presiune decât s-a pus. Există comunicare înclusiv cu profesoara din Timișoara care s-a ocupat de dânsul și i-a recomadnat să facă operația. Toată lumea în momentul de față crede că cea mai bună soluție este această operație”, a mai adăugat acesta.

La rândul ei, Saveta Bogdan a vorbit despre atitudinea soției lui Benone Sinulescu, care în final s-ar fi decis să semneze transferul, subliind faptul că publicul a fost extrem de revoltat la aflarea veștii.

„Am înțeles că e de acord cu orice, că vrea să semneze. Publicul e revoltat că nu a dat detalii telefon de la început să vină salvarea. Eu am avut sâmbătă un eveniment și toată lumea mă întreba de el. Îmi pare rău că trebuie să spun asta”, a spus Saveta Bogdan.