Florin Salam a fost inițial spitalizat acum câteva luni, suscitând îngrijorare printre fanii săi. Familia sa a păstrat tăcerea în legătură cu starea lui de sănătate. Ulterior, fiica sa, Betty, a ieșit public și a asigurat că totul este în regulă. Ea a explicat că problema era legată doar de oboseală și că nu existau probleme grave de sănătate.

Oboseala ar fi motivul care are probleme de sănătate

De-a lungul timpului, artistul a necesitat îngrijire medicală suplimentară. Atât el, cât și familia sa, au continuat să atribuie aceste probleme epuizării și lipsei de somn.

Cu câteva săptămâni în urmă, Florin Salam a anunțat că va călători în străinătate pentru a primi tratatament și a rezolva aceste probleme medicale. De atunci nu au mai fost informații despre starea sa de sănătate.

Betty a dat informații despre starea lui Florin Salam

Într-un interviu recent, fiica sa, Betty Salam, a confirmat că artistul se simte foarte bine. Ea a spus că acesta este pe cale să depășească aceste episoade neplăcute de sănătate.

Betty Salam a transmis că tatăl ei se află într-o stare foarte bună. Ea a subliniat că din cauza muncii intense și constante a tatălui său, există posibilitatea să se simtă obosit la un moment dat. Totuși, acest lucru nu înseamnă că va fi înfrânt de oboseală. Betty a arătat cine este singurul adversar al tatălui său care ar putea să-l afecteze. Ea și-a exprimat încrederea în puterea lui Florin Salam. Acesta s-a declarat convinsă că are un tată puternic și că simte acest lucru, deoarece este al lui.

„Singurul lui dușman care ar putea să îl doboare este el, dar nu va lăsa nici chestia asta să îl doboare. Eu știu sigur că am un tată puternic. Știu și simt asta, pentru că sunt a lui”, a spus Betty Salam conform WOWbiz.

Florin Salam
Florin Salam/ SURSA FOTO: Facebook

Salam a plecat din țară

Informația privind plecarea lui Florin Salam din țară pentru a se trata a fost dezvăluită de artist însuși. El a comunicat în mod clar că a plecat pentru a soluționa problemele sale de sănătate. Nu a făcut publică, însă, locația precisă în care se află.

În plus, Florin Salam a anulat contractele de muzică pe care le avea la momentul respectiv. El a explicat public că intenționează să returneze banii, deoarece nu poate respecta termenii acestora