Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor! Vedeta TV a dezvăluit pe rețelele de socializare că recent, a suferit o intervenție chirurgicală.

Pe această cale, le-a mulțumit medicilor pentru efortul depus. Nu a oferit mai multe detalii cu privire la operație, dar a asigurat că acum se simte bine.

Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor

Prezentatoarea TV a spus că mereu a fost cu zâmbetul pe buze și că s-a bucurat de fiecare moment din viața sa. A adăugat că a trecut peste greutăți datorită firii sale optimiste. Tocmai din acest motiv, a preferat să posteze o poză cu ea atunci când zâmbește, și nu pe patul de spital.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa că fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital?”, a scris ea pe Facebook.

Prezentatoarea TV a asigurat că se simte bine

Andreea Marin și-a anunțat urmăritorii că se simte bine, chiar dacă apăruseră zvonuri privind starea sa de sănătate. Totodată, le-a mulțumit medicilor care au avut-o în grijă.

Vedeta nu a spus despre ce intervenție chirurgicală ar fi vorba, preferând să păstreze discreția.

„Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină – menționez asta cat se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață, grație unor “jurnaliști” minunați.

Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta.

Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!”, a adăugat aceasta.

Drumul spre succes nu este ușor

Amintim că într-un interviu recent, Andreea Marin a dezvăluit că viața ei nu a fost mereu roz. Vedeta a trecut prin momente dificile care au dus-o chiar în pragul epuizării.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a avut numeroase momente în care s-a simțit epuizată și obosită, ajungând chiar și în spital din cauza epuizării. Cu toate acestea, toate sacrificiile și eforturile depuse au fost răsplătite, iar astăzi se bucură de un succes colosal pe plan profesional.

Andreea Marin a subliniat că lucrurile mari nu se realizează cu eforturi mici. În meseria pe care și-a ales-o, implicarea este totală.

În ciuda provocărilor și a sacrificiilor, Andreea Marin a găsit în cele din urmă fericirea în moderație și echilibru. Ea a subliniat că fericirea nu trebuie căutată în momentele strălucitoare de succes, ci în calmul și liniștea interioară. Mai multe puteți citi aici.