PNL continuă să fie un partid cu greutate în România. Rezultatele alegerilor parțiale care s-au desfășurat în acest weekend vine și confirmă acest lucru. Despre victoria decisivă a liberalilor în anumite zone cheie ale României a vorbit chiar Rareș Bogdan. El a anunțat pe pagina sa de Facebook unde au dat lovitura cei de la PNL.

„Victorie importanta a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de ieri!

Am câștigat alegerile în:

Meteș – județul Alba,
Zăbrani – județul Arad,
Șinca Nouă – județul Brașov,
Cuza Vodă – județul Călărași,
Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița,
Sadova și Terpezița – județul Dolj, Bumbeşti Piţic – județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos – județul Hunedoara,
Bragadiru și Găneasa – județul Ilfov, Șimleu Silvaniei – județul Sălaj,
Vicovu de Sus – județul Suceava,
Voiteg – județul Timiș.

Îi felicit pe Daniel Sânzâiană, Dănuț Codrean, Adrian-Dan Ciocan, Monica-Silvia Ceaușescu, Mihai Vișinescu, Virgil-Daniel Gruia, Horațiu-MIhai Lazăr, Irina Cojocaru, Leontin-Dorin Hibais, Daniela-Mihaiela Csatlos-Koncz, Raul-Gabriel Niculae, Gabriel Lupulescu, Mihai-Cristian Lazăr, Vasile Iliuț, Niculae-Ioan Pop, dar mai ales îi felicit pe oamenii care le-au acordat încrederea și i-au votat. Ei sunt adevărații câștigători ai alegerilor pentru că au ales cea mai bună variantă pentru dezvoltarea comunităților lor.

P.S. Avocatul Cristi Lazar de la Simleul Silvaniei este in acest moment cel mai tanar primar de oraș din Romania.

#AdministrațieLiberală de SUCCES”, a notat Rareș Bogdan.

Cât câștigă PNL și cât PSD

Liberalii s-au bătut cot la cot cu pesediștii la alegerile locale parțiale care s-au desfășurat duminică, 27 iunie. Scrutinul s-a desfășurat în 35 de localități din România. PSD a susținut că a învins în 17 localități, în timp ce PNL se declară victorios la 15 primării.

În unele cazuri, alegerile s-au repetat după ce oamenii au votat un primar decedat în timpul campaniei sau un candidat care fusese condamnat pentru pornografie infantilă şi al cărui mandat nu a fost validat de către instanţele de judecată. În altă situație, un primare fusese condamnat pe fond, la momentul scrutinului din 27 septembrie 2020, iar între timp a ajuns în închisoare, fiind găsit vinovat şi în apel.