1. Consumatori de bere

Deşi sună a fantezie, unii oameni sunt plătiţi pentru a călători si a consuma bere. Pentru a avea un astfel de job trebuie să fii istoric profesionist şi om de ştiinţă. Este o oportunitate destul de mare de a câştiga 64.650 de dolari pe an din consumul berii.

2.Testeri  pentru toboganele din parcurile acvatice:

 

Potrivit firmei Fast Company, un student norocos a primit 30.000 de dolari pentru a călători în jurul Turciei şi a Egiptului, testând toboganele cu apă din staţiunile SplashWorld.

3.Testeri pentru jocuri video

În prezent, jocurile video au devenit o afacere uriaşă. VentureBeat a raportat că industria mondială a atins venituri în valoare de 91 miliarde de dolari în anul 2016. Compania Fast Company a transmis că nu este aşa de simplu cum pare. Nu te poţi bucura de o rundă nelimitată de jocuri, va trebui să iei în serios sarcina pentru a putea detecta orice eroare.

4.Observatori profesionali pentru TV

 

Acesta este un job unde îţi poţi petrece tot timpul în faţa televizorului fără să te simţi vinovat. Business Insider a transmis că oamenii sunt angajaţi pentru emisiuni de televiziune şi programe de ştiri. Sarcina lor? Să indentifice clipuri relevante pentru alte programe.

5.Bonă pentru urşi panda

Ce poate fi mai preţios decât un urs panda?Unii oameni norocoşi ajung să lucreze ca îngrijitori de panda, potrivit Fast Company.Ce poate fi mai preţios decât un urs panda?

Deci, ce implică această slujbă?

Pentru a câştiga 32.000 de dolari pe an, cel care va primi slujba din China trebuie să petreacă un an întreg în compania urşilor panda. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin 22 de ani şi cunoştinte de bază despre panda. De asemenea, trebuie să aibă bune abilităţi de scriere şi cunoştinţe de fotografie.