Campania poartă denumirea „Încearcă Bonus Terapia” şi se desfăşoară până pe 31 martie. Cei 100 de lei oferiţi de bancă pot fi folosiţi de clienţi pentru cumpărături cu Bonus Card, ei beneficiind astfel şi de celelalte avantaje ale cardului, cel mai recompensat de pe piaţă, spune banca.
Prin această campanie, Garanti îşi propune atragerea de noi posesori de Bonus Card, punând accentul pe pasiunea acestora pentru cumpărături.
Bonusul, care va fi disponibil odată cu activarea cardului, poate fi utilizat pentru cumpărături gratuite în rețeaua celor 5.000 de magazine partenere Bonus Card, unde clienții pot alege să plătească și în rate fără dobândă, acumulând totodată și bonusul aferent pentru fiecare achiziție.
„Bonus Terapia este modul nostru de a ne răsfăța clienții și facem acest lucru prin sesiuni de cumpărături gratuite prin bonusul de 100 de lei, disponbil pe toate cardurile noi, în perioada campaniei. În acest fel, clienții pot simți imediat beneficiile terapeutice ale Bonus Card, fiind invitații nostri la prima sesiune gratuită de cumpărături”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director la Garanti Bank.
Bonus Card este un produs unic în România și cel mai avantajos instrument de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți.
Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o achiziție, atât în țară, cât și peste hotare, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua extinsă a magazinelor partenere Bonus Card.
De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.