Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, posesorii de carduri BRD Finance pot profita şi de opţiunea 24 rate fără dobândă pentru achiziţionarea de tablete iPad sau Samsung Galaxy Tab 2, pe lângă facilităţile existente de plată (6 sau 12 rate fără dobândă) în orice Orange shop.

În vederea facilitării accesului la telefoane, laptop-uri, accesorii, inclusiv tablete, în special în perioada sărbătorilor de iarnă, BRD Finance şi Orange România oferă clienţilor posibilitatea achitării acestora în 6 şi 12 rate rate fără dobândă (până la data de 31 martie 2013), precum şi în 24 de rate fără dobândă.
Posesorii de carduri BRD Finance MasterCard (precum Renault, Dacia, Reader’s Digest, Rombiz, Daniel, Staer, Goldo, Praktiker, Diverta, Boom, Say, Bani doar Bani) pot achita mai simplu modelele dorite de tabletă iPad sau Samsung Galaxy Tab 2, disponibile în Orange shop-uri. Astfel, ei au la dispoziţie până pe 15.01.2013 opţiunea 24 de rate fără dobândă, adică pot achita uşor valoarea produsului pe parcursul a 2 ani (24 luni), păstrându-şi rezervele personale pentru a putea cumpăra celor dragi mai multe cadouri de Crăciun. Pentru a putea să se bucure din plin de funcţionalităţile şi performanţele tabletelor, Orange România le oferă utilizatorilor posibilitatea de a le cumpăra împreună cu abonamente de internet mobil Colibri dedicate.
Scopul celor trei campanii promoţionale este de a pune la dispoziţia clienţilor atât soluţia de comunicare completă, formată din tabletă şi acces la serviciul de internet mobil, cât şi mijlocul financiar prin care să o poată accesa, astfel încât, la final, orice client să primească mai mult decât se aşteaptă.