Noul Boutique Partener Swarovski, care se va deschide mâine, în vecinătatea magazinului Massimo Dutti din Iulius Mall Cluj, va ocupa o suprafaţă de aproximativ 60 mp. La nivel global, Swarovski – producătorul de top al cristalelor tăiate la înaltă precizie în domenii precum modă, bijuterii şi mai recent, corpuri de iluminat, arhitectură şi interioare cu afaceri în 2011 de 2,2 miliarde euro -, este prezent în peste 120 ţări.  

Tot sâmbătă, pe 8 septembrie, la Iulius Mall Cluj se deschide şi primul magazin din România al brandului francez de lenjerie intimă Soleil Sucré by Elisa. Magazinul este localizat la etajul mall-ului, în zona Cinema City şi ocupă o suprafaţă de peste 120 mp.
 
Lider în Franţa pe piaţa lenjeriei intime la preţuri mici, Soleil Sucré a fost fondat în 1999, la Paris, de Dan Suissa şi creatoarea Elisa. Soleil Sucré by Elisa numără mai mult de 100 de magazine în Franţa, fiind prezent totodată în Europa, Magreb şi Africa. Inaugurarea primului magazin în România, la Iulius Mall Cluj, marchează o nouă etapă în dezvoltarea la nivel european. Brandul de lenjerie vinde circa 6 milioane de piese anual.