Marius Popescu o înlocuieşte astfel pe Cornelia Coman, cea care a preluat de curând afacerile ING din Ungaria pe partea de asigurări şi pensii.

În acelaşi timp, alegerile pentru trei mandate în Consiliul Director i-au reconfirmat în posturi pe: Ioan Vreme – director general Generali Pensii, Radu Crăciun – director general adjunct Eureko Pensii, şi Claudia Ionescu – directorul diviziei titluri la BRD-GSG, care l-a înlocuit pe Crinu Andănuţ, director general Allianz-Ţiriac Pensii Private.

Mandatele celor cinci membri ai Consiliului Director al APAPR au, în prezent, o durată de doi ani, următoarele alegeri fiind programate în luna iunie 2014.

Pe de altă parte, APAPR l-a recrutat pe Cătălin Ciocan pentru funcţia de secretar executiv al asociaţiei, el alăturându-se asociaţiei în luna mai.

APAPR, asociaţia profesională a operatorilor economici din domeniul pensiilor private din România, cuprinde 11 administratori şi cinci bănci depozitare ale fondurilor de pensii.

Membrii asociaţiei administrează aproape şase milioane de conturi individuale pentru participanţii la fondurile de pensii, activele gestionate depăşind ca valoare 1,9 miliarde euro.