Din Bucureşti, începând de astăzi, 2 iulie, Wizz Air va crea legături între România şi una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, Palma de Mallorca. În plus, de sâmbătă 30 iunie, pasagerii pot alege să călătoreasca şi spre Milano Malpensa, rută adăugată celei existente deja spre Milano Bergamo.

Începând cu această lună, cei aflaţi în căutarea romantismului pot alege un city break spre oraşului lui Romeo şi al Julietei, Verona. Pentru a marca în mod corespunzător această nouă rută, Wizz Air a organizat un moment special dedicat pasagerilor de pe Aeroportul Otopeni, punând în scenă celebra scenă a balconului din piesa populară de teatru, „Romeo şi Julieta” de William Shakespeare.  În plus, începând cu luna iulie, Wizz Air va deschide şi o nouă poartă spre Germania, operând zboruri spre Memmingen, situat la aproximativ o oră de vestul oraşului Munchen.  

“Wizz Air este încântată să ofere pasagerilor români din ce în ce mai multe opţiuni de călătorie, pentru a-şi petrece vacanţa de vară sau pentru a se bucura de un city break romantic. Adăugând Arad pe harta aeroporturilor din România, ne demonstrează determinarea de a păstra România zburând la cele mai accesibile preţuri. Recomandăm pasagerilor să-şi rezerve biletele din timp pentru a se bucura de cele mai mici tarife şi cele mai bune servicii”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.