Litoralul românesc iese cu o contraofertă, în acest moment mai multe hoteluri din stațiunile Mamaia, Saturn, Venus, Eforie Sud, Jupiter  oferind sistemul all inclusive.
Mai mult decât atât, în perioada 27 mai – 23 iunie 2012 o parte din aceste hoteluri oferă pachete turistice la prețuri atractive, în cadrul programului “Litoralul pentru toți – All Inclusive”. Opțiunea "All inclusive" asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet (bucătarie românească și tradițională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri și umbrele pe plajă . Iar tarifele nu sunt de neglijat pentru cinci nopți de cazare. Astfel, o persoană va plăti pentru un sejur la cinci stele 895 de lei, pentru unul la 4 stele 795 de lei, iar pentru 3 stele 695 de lei.
”Deși produsul ”all Inclusive" nu este solicitat decât în mică măsură de către turiștii români, atunci când au concedii în România, și deși litoralul românesc are 95% turiști români, și numai 5% turiști străini, dintre care doar o parte prefera all Inclusive, în acest sezon, mai multe hoteluri au ales să ofere și această opțiune de vacanță, în special cele care au contracte cu touroperatorii germani care au revenit pe litoralul românesc", declară Corina Martin, președintele Asociația Litoral-Delta Dunării.