Mai mult, Sanofi a asigurat Ministerul Sănătăţii că, în această perioadă, aşteaptă un lot de import din acest produs şi nu vor exista disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte asigurarea produsului pe piaţa din România.

Distribuţia vaccinului se face prin distribuitorii autorizaţi ai Sanofi Pasteur, direct, către centrele unităţilor sanitare, astfel încât pacienţii să primească tratament profilactic corespunzător şi în timp util.
"În ultimii doi ani, am avut parteneriate cu Ministerul Sănătății pentru furnizarea a trei tipuri de vaccinuri din totalul de șapte pentru Programul Național de Imunizare. Per total, în 2011, vânzările noastre au depășit 11 milioane de euro", a declarat Tibor Pentek, country manager Sanofi-Pasteur.
Sanofi Pasteur comercializează pe piaţa românească 16 vaccinuri şi această soluţie injectabilă de imunoglobulină antirabică.
Compania este lider pe piaţa locală de vaccinuri, cu o cotă de piaţă de 44,5%, iar în 2011, vânzările pe acest segment au depăşit 11 milioane de euro.
Citeşte şi: Închiderea Cantacuzino blochează accesul la vaccinurile ieftine