Prin intermediul acestui program, clienţii Artmark beneficiază de şase luni de protecţie a operelor achiziţionate împotriva riscurilor de pierdere sau distrugere. Asigurarea acoperă riscurile de transport, precum şi cele specifice pentru reşedinţa proprietarului.
În acest context, Artmark pregăteşte pentru luna februarie un maraton de licitaţii tematice, unele dintre ele, în premieră naţională. Seria debutează cu licitaţiile de Mărţişor, care vor avea loc în zilele de 21 şi 22 februarie, la World Trade Center – Hotel Pullman.
Licitația din 21 februarie este dedicată picturii şi sculpturii şi vine cu o selecţie de 172 de opere de dimensiuni mici, realizate de cei mai cunoscuţi artişti români ai tuturor perioadelor. Printre cele mai preţioase opere, se remarcă două picturi semnate de maestrul Grigorescu: „Flori de măr” (ulei pe lemn, 23,5 x 14 cm, estimată la 30.000 – 50.000 euro) şi „Casă la Câmpina” (ulei pe pânză, 14,5 x 23,5 cm, estimată la 15.000 – 25.000 euro).
Cea de-a doua licitaţie de Mărţişor – Mărţişoare de Epocă, Bijuterie şi Artă Decorativă, din 22 februarie, prezintă o selecţie de podoabe şi decoraţiuni, realizate din materiale preţioase, de către atelierele de artă decorativă din Europa.
În cea de-a treia zi de licitaţii, care se va desfăşura pe data de 23 februarie, la Hotel Athénée Palace Hilton, sunt aduse în atenţia colecţionarilor obiecte personale sau care păstrează memoria celor mai cunoscuţi şi iubiţi actori români, fotografii reprezentându-i pe aceştia şi piese de recuzită care au apărut în filme şi piese de teatru de mare succes.
Cea de-a doua parte a serii este dedicată Licitaţiei de Postmodernism şi Contemporană. Ajunsă la cea de-a treia ediţie, licitaţia propune colecţionarilor o selecţie de 62 de lucrări de artă stimulative, semnate de unii dintre clasicii artei româneşti contemporane şi postbelice: Corneliu Baba, Alexandru Ciucurencu, Constantin Piliuţă sau de reprezentanţi ai generaţiilor ’60 – ’70: Paul Neagu, Horia Bernea, Ştefan Câlţia, Sorin Ilfoveanu, Viorel Mărginean
Artmark este o casă  de licitaţii de artă înfiinţată în 2008 care selectează, evaluează şi pune în circuitul pieţei de artă opere cu autenticitate garantată, susţinând în paralel activitatea Centrului Cultural ArtSociety, care organizează expoziţii de artă  de anvergură naţională. 
În cei patru ani de existenţă, Artmark a organizat 50 de licitaţii de artă, care au pus în vânzare aprox. 5.000 de opere de artă şi obiecte de colecţie. Vânzările publice (prin licitaţii de artă) ale Artmark au crescut de la 5,5 milioane de euro în 2010 la 11 milioane de euro în 2011 – într-o piaţă a vânzărilor publice care a crescut de la aproximativ 8,3 milioane euro în 2010 la aprox. 14 milioane euro în 2011.