Topul celor mai mari 100 de companii din România în 2008, scăderea accentuată a vânzărilor de automobile pe piaţa locală şi intrarea în vigoare a modificărilor Codului BVB de la 7 septembrie sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Primele 3 luni de criză în România au produs răsturnări în topul celor mai  mari firme din România după cifra de afaceri. Petrom continuă să ocupe primul loc în topul companiilor din România, cu o cifră de afaceri de 4,54 miliarde de euro în 2008, conform capital.ro.

Vânzările de automobile noi din România au scăzut cu 52,5% în primele 7 luni din 2009, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 82.821 unităţi, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA) din România, anunţă dailybusiness.ro.

Limita de variaţie extinsă până la plus minus 40% intră în vigoare pe data de 7 septembrie. Tot de atunci, se vor putea utiliza şi ordinele contigente, dar şi noile metode de calcul al indicilor bursieri, potrivit money.ro.

Alte ştiri importante din economie

Ce profituri/pierderi au avut televiziunile din România în 2008 (zf.ro)

Prognoze mai optimiste pentru marile economii ale lumii (capital.ro)

Agenţiile de publicitate au crescut temperat în 2008, marcat de începutul crizei (hotnews.ro)

Producţia internă de autovehicule a crescut cu 9,3% în primele şapte luni (wall-street.ro)

De ce sunt câstigători jucătorii din piaţa locală de cosmetice naturiste în anul crizei (money.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.