Vinovaţii pentru întârzierea aprobării dosarelor pentru „Prima Casă”, acuzaţiile Orange privind reclamele înşelătoare ale Vodafone şi Cosmote şi preţurile mici pentru maşinile vândute „la pachet” sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Una dintre deficienţele programului „Prima Casă” semnalată de către cei care au aplicat pentru acest credit o reprezintă întârzierea aprobării dosarului, fapt care poate duce, în unele cazuri, la pierderea avansului plătit la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare, conform capital.ro.

Operatorul telecom Orange România a sesizat, la finele lunii iulie, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru faptul că două clipuri ce fac reclamă la cartelele oferite de concurenţii Vodafone şi Cosmote ar reprezenta publicitate înşelătoare, anunţă dailybusiness.ro.

Firmele de leasing vând maşinile în ţară şi în străinătate la „pachete” de cel puţin patru maşini, la preţuri mai mici cu 40-50% faţă de preţul achitat iniţial în 2008, susţin reprezentanţi ai pieţei de leasing, potrivit wall-street.ro.

Alte ştiri importante din economie

Videanu nu ar spune nu proiectului South Stream (capital.ro)

BlackBerry, grupul cu cel mai rapid ritm de creştere din lume (wall-street.ro)

FNGCIMM: Până în prezent au fost făcute 602 cereri de garantare pentru credite „Prima Casă” (zf.ro)

Doliu pe piaţa spaţiilor de birouri: s-au închiriat doar 65.000 mp (money.ro)

Sfaturile lui Dalai Lama pentru oamenii de afaceri, în vreme de criză (ziare.com)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.