Un exemplu în acest sens este Planeta HamHam, un complex de servicii pentru animalele de companie, deschis în centrul Bucureştiului. ”Planeta” găzduieşte primul pethotel din România – Pluto PetHotel, grădinița cățeilor – Dog Daycare, un salon de cosmetică pentru animale de companie, precum și un club de dresaj canin.
Mai nou, joi va fi inaugurată o nouă investiție din businessul Planeta HamHam. În total, investițiile în complex au fost undeva la 250.000 euro.
Dar cât va trebui să plătească posesorul unui câine dacă se decide să plece în vacanță și nu are în grija cui să-l lase? Bineînțeles, prețurile sunt diferite în funcție de dotările ”camerei” pe care o închiriază.
Astfel, pentru o cameră mobilată, de 24 mp, prețul este de 89 lei pe noapte. Un avantaj îl reprezintă faptul că această cameră este dotată și cu webcam, astfel încât patrupedul poate fi urmărit inclusiv de proprietar.
Cea mai ieftină ”cameră pentru căței”, un padoc, are 6 metri pătrați (49 lei pe noapte). Cușcă interioară este termoizolată și încălzită.
Iar prețul de mijloc – 69 lei pe noapte, se plătește pentru o cameră clasică, având o curte special amenajată și un spațiu interior încălzit.
Pentru oricare dintre opțiuni, rezervările se fac cu două zile înainte, mai ales în perioada sărbătorilor, când sunt foarte multe solicitări.