Flamingo International pregăteşte lansarea unui nou proiect Flanco World în cel mai recent centru comercial din sudul Capitalei, Grand Arena.

Noul magazin Flanco World va ocupa o suprafata de 3.200 mp, investitia retailerului in aceasta unitate fiind estimata la o valoare de peste 1.5 milioane euro, cea mai mare investitie a Grupului Flamingo intr-o unitate Flanco World.

“Implementarea celui mai mare proiect Flanco World intr-un nou centru comercial din zona de sud a Bucurestiului reprezinta un pas firesc in strategia de consolidare a Grupului Flamingo International. Asa cum am anuntat inca de la inceputul anului 2008, anul acesta dorim sa continuam extinderea lantului de magazine cu suprafete de vânzare mari sub brandul Flanco World, prin prezenta in cele mai importante centre comerciale din România, Grand Arena fiind unul dintre proiectele vizate in acest sens”, declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

La ora actuala reteaua Flanco World numara 21 de unitati in toate regiunile tarii. In al doilea semestru al anului 2008, Flamingo International intentioneaza sa deschida alte noua unitati Flanco World, propunandu-si sa atinga o suprafata comerciala de 70.000 m² pana la sfarsitul anului.