Această realizare a fost posibilă prin efortul comun al tuturor echipelor ARVAL din fiecare ţară. La nivel internaţional, mai mult de 6.000 de angajați livrează zilnic consultanță de specialitate și servicii clienților din 28 de țări. De curând, în ROMÂNIA, compania a sărbătorit primii 10 ani de activitate pe piața de leasing operațional. 

“Este un moment foarte important pentru noi. ARVAL înseamnă, pe lângă cele 1.000.000 de maşini, un vis împlinit – câştigarea încrederii oamenilor. Mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea acordată şi promitem să păstrăm în parteneriatele noastre aceleaşi standarde înalte de calitate. Credem într-un viitor al inovației și al proiectelor îndrăznețe iar experiența acumulată, entuziasmul, grija şi dorinţa de a dezvolta întotdeauna parteneriate solide, ne vor situa şi mai aproape de clienţi. Sunt extrem de mândru că Arval România a adus propria contribuție la această reușită globală, iar acest drum sigur va continua, la fel de provocator și de entuziasmant pentru noi.” declară Dan Boiangiu, General Manager ARVAL România.

ARVAL în cifre

Performanţele au condus la o creştere semnificativă cu 15% a flotei administrate de ARVAL România comparativ cu noiembrie 2015. În prezent, compania este unul dintre jucătorii cei mai importanți de pe piața locală a leasing-ului operațional. Toată activitatea companiei și rezultatele echipei se concretizează în câteva cifre de referință pentru domeniul în care activează:

  • Număr total de vehicule în administrare: 8.300
  • Număr total de vehicule full leasing operaţional: 7.440
  • Număr total de vehicule în fleet management: 860
  • Număr total clienți: 410
  • Număr de angajați: 55

“În România, la finalul lunii noiembrie 2016 ne bucurăm de încrederea a peste 400 de clienți, cu un număr total de 8.300 de autovehicule în administrare.” afirmă Dan Boiangiu, General Manager ARVAL România.

Despre Arval

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. ARVAL oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza şi calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL către clienţi, sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 6.000 de angajaţi. Flota totală deţinută de ARVAL în întreaga lume ajunge la 1.000.000 de autovehicule. ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în aproape 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking.

www.arval.ro

Contact de presă

Ştefania OPREA – [email protected]  +40 752 067 326