Cât de aproape este relansarea economică, terasele ilegale din parcul Cişmigiu şi un top al datornicilor „toxici” vânduţi de cea mai mare bancă sunt principalele subiecte ale dimineţii în .ro.

Ziarele scriu deja despre „mugurii” care anunţă venirea unor zile mai bune. „Statisticile arată o relansare globală”, titra săptămâna trecută The Financial Times. Dar lumea se pregăteşte oare să iasă din cea mai gravă recesiune prin care trece de la al doilea razboi mondial încoace? se întreabă romanialibera.ro.

Terasa Debarcader din Parcul Cişmigiu a crescut într-un an cât alţii în zece, ca să cităm din clasici. Şi nu oricum, fără autorizaţie de construcţie, de funcţionare, de mediu, de toate. Nimeni nu i-a deranjat pe patronii celor două firme care-şi desfăşoară activitatea pe un monument istoric aşa cum este clasat Parcul Cişmigiu, arată jurnalul.ro.

Cei mai mari datornici transferaţi de pe bilanţul BCR, cea mai mare bancă după active, sunt atât oameni de afaceri cât şi foşti funcţionari guvernamentali, de pe listă nelipsind nici regele rromilor Florea Cioabă, scrie standard.ro.

Alte titluri importante din economie

Românilor le-a scăzut puterea de cumpărare (adevarul.ro)

Ce afaceri ieftine se pot face pe timp de criză (evz.ro)

Bancile isi numara pierderile dupa ce au zburdat in profituri (zf.ro)

Carrefour, somata la plata a 10 mil. lei catre stat (financiarul.ro)

Guvernul se laudă cu banii altora (gandul.info)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!