O parte din succesul companiei se datorează în mare parte hit-ului Candy Crush Saga care a pornit o adevărată isterie în rândul utilizatorilor din toată lumea. Jocul a ajuns la începutul lunii iulie la 44,2 milioane de utilizatori activi lunar, fiind cea mai populară aplicaţie pe platforma Facebook.

Pe platformele mobile, Android şi iOS, Candy Crush Saga este cel mai popular joc şi este prezent constant în top 3 aplicaţii mobile.

Printre celelalte titluri de succes din portofoliul companiei se numără şi jocul Bubble Witch Saga, dezvoltat şi testat integral de românii de la studioul King din Bucureşti. De asemenea, tot românii sunt responsabili cu testarea tuturor jocurilor pentru platformele mobile produse de companie şi dezvoltarea de noi titluri în portofoliul King.

Echipa de programatori de la studioul King din Bucureşti a crescut rapid odată cu succesul jocurilor din portofoliu, şi are planuri de extindere în continuare. Dacă în prezent studioul local numără 35 de angajaţi, până la finalul anului compania speră să dubleze acest număr, ajungând la 60-70 de angajaţi. În acest sens, King a pornit o campanie de recrutare în România, oferind poziţii precum Backend Java Developer, Flash Developer, C++ Developer, Data Scientist, Business Manager, Game Designer, Game Developer, Graphic Designer,  QA Analyst şi QA Manager.