Selecţia se va desfăşura în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat între Guvernul României şi Guvernul Republicii Franceze privind schimbul de stagiari, semnat la 20 noiembrie la Paris.
Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani.   
Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de două luni, care poate fi prelungită cu  încă două luni. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână. 
Persoanele interesate vor trimite CV-urile la email-ul [email protected], până pe data de 15 februarie 2012. Solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor, realizată de reprezentanţa Oficiului Francez Pentru Imigrare şi Integrare şi ANOFM, vor participa la un interviu cu angajatorul sau cu un reprezentant al Oficiului Francez pentru Imigrare şi Integrare (OFII). Detalii suplimentare sunt oferite la numărul de  telefon 021-311.07.73.